Olofström 0454-99 000 Kristianstad 044-10 90 10 info@holjeel.se

Vill du leda utvecklingen av ett familjärt företag som rör sig framåt i takt med marknaden, med målet inriktat på att ligga längst fram i branschen? Vi söker nu en VD med ett brinnande intresse för ledarskap och affärsutveckling.

Holje El är ett familjeföretag som varit igång sedan 1972. Vi har gått från en ren elinstallatör till att idag arbeta med alla slags installationer; från solceller, passage, inbrott och brandlarmanläggningar till högspänning. Vi tar ansvar för en anläggning från början till slut, d.v.s. vi projekterar, konstruerar och utför elektriska installationer. Dessutom erbjuder vi underhåll och löpande service. Holje El har 36 anställda och huvudkontor i Olofström samt filialkontor i Kristianstad.
Du kommer att ansvara för personal, verksamhet, resultat, med mera. Du förväntas också kunna leda, planera och samordna det strategiska och operativa arbetet inom företaget. Vi ser även att du värdesätter att bygga relationer, nätverk och skapa partnerskap med andra aktörer.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig potential i rekryteringen. Vi ser dock gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom el-branschen eller el-orienterad verksamhet.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Skicka ett mail till Mattias Örkner mattias.orkner@holjeel.se med ditt CV och personliga brev. Då vi går igenom ansökningar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.