Olofström 0454-99 000 Kristianstad 044-10 90 10 info@holjeel.se

Visst minns ni svärmorsdrömmen Joel? 

Om inte så kan ni läsa om Joel här

Nu är det så här att Joel har varit så duktig sedan han började hos oss, att han nu behöver en ny frän wingman. 

(Holje el vill sticka in en snabb kommentar om detta så här långt: -Vi förstår fullständigt att en definition av en s.k.  wingman kan ju vara lite wild & Crazy när det kommer till ett sånt här spännande yrke, så om vi behöver bena ut definitionen, så är det en Elektriker/Svagström och en solcellsmontör som Joel menar så klart. /Slut på meddelandet)

Vi vill så klart att Joel ska vara lycklig, därför tillmötesgår vi hans enkla men ack så tydliga krav. 

För att få allt rätt, citerar vi Joel:

”Jag behöver ha någon nära mig som förstår mig när jag ber om en ohm-mätning, 100m 2femma-blå eller när vi ska impedans-anpassa en facilitet, så en Elektrikerutbildning är ett måste.
Likaså har jag så långt hemifrån.. så.. körkort snälla? Bil kan säkert nån chef på jobbet fixa. 

Jag behöver någon som är driven och lättlärd, en lagspelare helt enkelt.  Dessa krav tycker vi på Holje El är det minsta vi kan begära för en tillsvidareanställning. 

Vi ser gärna att du som är intresserad av ett elektrikerjobb skickar din ansökan till emma.stigsson@holjeel.se snarast och bifogar CV likaså ett personligt brev där du beskriver lite om dig själv och hur du ser dig själv jobba ihop i ett team, bland annat med Joel men ändå att du kan när det behövs, klippa navelbandet till Joel och kan bege dig utanför länet på eget bevåg.  

Som ämnes / subject på ditt mail så önskar vi bara se att du löser följande lilla ekvation :  

5x=380-42x

Vi ser fram emot din ansökan att jobba hos oss och har du eventuellt några frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss. 
Du kan maila bossen direkt på: 
emma.stigsson@holjeel.se  

Villkor:

Omfattning: Heltid

Start: Omgående enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse