Olofström 0454-99 000 Kristianstad 044-10 90 10 info@holjeel.se

Vi rekryterar ännu mera och bredare!

Vi fortsätter vår tillväxtresa och just nu söker vi flera medarbetare för detta spännande yrkesområde.

Vi söker flera positioner inom Elektriker, svagström och solcellsmontörer .

Vi söker dig som vill vara med och driva oss framåt.

Våra krav är att du skall ha B-körkort. El-erfarenhet.

Varje är så tar vi även in lärlingar som vi har en mycket hög erfarenhet av då vi samarbetar med lokala skolor/utbildningar .

Heta arbeten och fallskydd är en merit.

Som person har du lätt för att lösa problem, är ordningsam och noggrann men framförallt så är du positiv och har lätt för att arbeta i grupp.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Fyll i formuläret du ser här på sidan

Elektriker

Som en elektriker, kommer du att ansvara för installation, underhåll och reparation av elektriska system i en mängd olika sammanhang. Dina viktigaste uppgifter kommer att inkludera:

  1. Inställning och installation av elektriska system och utrustning, inklusive kretsar, ledningar, switchgear och transformatorer

  2. Identifiering och åtgärdande av elektriska fel och problem, inklusive kortslutningar, överbelastningar och fel på elektriska kretsar

  3. Upprätthållande av elektrisk säkerhet på arbetsplatsen, inklusive genomförande av säkerhetskontroller och genomförande av nödvändiga reparationer

  4. Arbete med elektroniska system och utrustning, inklusive data- och telekommunikationskablar och -utrustning

  5. Samråd med andra yrkesgrupper, inklusive arkitekter, konstruktörer och byggnadstekniker, för att säkerställa att elektriska system fungerar optimalt

Om du har erfarenhet av elektrisk installation, underhåll och reparation och är bekväm med att arbeta med elektroniska system och utrustning, kan en karriär som elektriker vara rätt för dig. Sök denna position idag och bli en del av en viktig industri som hjälper till att förbättra våra samhällen och vardag.

Larm & säkerhet (svagström)

Om du är intresserad av en karriär som Larm & säkerhet (svagström) elektriker, är det viktigt att du har en god förståelse för elektriska system och elektrisk installation. Som en Larm & säkerhet (svagström) elektriker, kommer du att ansvara för att installera, underhålla och reparera elektriska säkerhetssystem såsom brandvarnare, larm och övervakningskameror.

Du kommer också att samarbeta med andra elektriker och byggnadsarbetare för att säkerställa att elektriska system är säkra och fungerar effektivt. För att förvärva kunskap och färdigheter för denna roll, är det rekommenderat att du har utbildning och erfarenhet inom elektroteknik och elektronik.

Om du är passionerad om teknik och elektronik, har en ödmjuk inställning och är beredda att lära sig och växa som yrkesperson, kan en karriär som Larm & säkerhet (svagström) elektriker vara den perfekta matchningen för dig!

Solceller

Är du redo för en spännande karriär inom solenergibranschen? Som solcellsmonterare kommer du att spela en viktig roll i att hjälpa samhället att gå mot en mer hållbar framtid genom att installera och underhålla solcellssystem.

Dina uppgifter som solcellsmonterare inkluderar:

  1. Kontrollera och förbereda arbetsområdet innan installationen.

  2. Välja och installera rätt solcellssystem för varje byggnad.

  3. Ansluta solcellerna till inverterar och batterier för att optimera energiproduktionen.

  4. Genomföra tester och inspektioner för att säkerställa att solcellssystemet fungerar som det ska.

  5. Utföra underhåll och reparationer på solcellssystemet när det behövs.

För att vara framgångsrik som solcellsmonterare behöver du ha en stark teknisk förståelse för elteknik och solenergi. Du bör också ha god problemlösningsförmåga och vara van vid att arbeta på höga platser.

Så om du är tekniskt lagd, har en passion för hållbar energi och vill bidra till en mer grön framtid, skicka in din ansökan idag för en roll som solcellsmonterare.

Våra partners

Se vilka som arbetar hos oss.

Om du inte är från Olofström, men funderar på att flytta hit, så kan du läsa lite om kommunen på Olofströms hemsida.
Staden har starka kulturella förankringar både inom industrin ( Volvo) men även inom sport bland annat det lokala hockeylaget OIK.