Olofström 0454-99 000 Kristianstad 044-10 90 10 info@holjeel.se

Vi rekryterar ännu mera och bredare!

Vi fortsätter vår tillväxtresa och just nu söker vi flera medarbetare för detta spännande yrkesområde.

Vi söker flera positioner inom Elektriker, svagström och solcellsmontörer .

Vi söker dig som vill vara med och driva oss framåt.

Våra krav är att du skall ha B-körkort. El-erfarenhet.

Varje är så tar vi även in lärlingar som vi har en mycket hög erfarenhet av då vi samarbetar med lokala skolor/utbildningar .

Heta arbeten och fallskydd är en merit.

Som person har du lätt för att lösa problem, är ordningsam och noggrann men framförallt så är du positiv och har lätt för att arbeta i grupp.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Fyll i formuläret du ser här på sidan

Elektriker

Som en elektriker, kommer du att arbeta med installation, underhåll och reparation hos privatpersoner, företag, industrier och på entreprenader.

Om du har erfarenhet av installation, underhåll och reparation och är bekväm med att arbeta med el, kan en karriär som elektriker vara rätt för dig

Sök denna position idag och bli en del av en viktig del i vårt företag som hjälper till att förbättra våra samhällen och vardag.

Larm & säkerhet (svagström)

Om du är intresserad av en karriär som Larm & säkerhet (svagström) elektriker, är det viktigt att du har en god förståelse för säkerhetssystem. Som en Larm & säkerhet (svagström) elektriker, kommer du att ansvara för att installera, underhålla och reparera säkerhetssystem såsom brand, inbrottslarm, passage och övervakningskameror.

Du kommer också att samarbeta med andra elektriker och byggnadsarbetare för att säkerställa att säkerhetssystem är säkra och fungerar effektivt.

För att förvärva kunskap och färdigheter för denna roll, är det rekommenderat att du har utbildning och erfarenhet inom säkerhetsteknik.

Har en ödmjuk inställning och är beredda att lära sig och växa som yrkesperson, kan en karriär som Larm & säkerhet (svagström) elektriker vara den perfekta matchningen för dig!

Solceller

Välkommen till framtiden!

Tack vare samhällets stora efterfrågan på grön energi söker vi nu engagerade sollcelmontörer för omedelbar start!

Ditt nya jobb kommer ge dig möjlighet att få arbeta praktiskt utomhus i alla väder, växa som en del av ett organiskt team samt introducera nya, smarta lösningar för det moderna hemmet.

Du som söker får gärna ha erfarenhet av arbete inom el eller hantverk, vara duktig på ritningsläsning och ha god förståelse för hur man jobbar effektivt som en del av ett större system. 

Som solcellsmontör arbetar du med att mäta in och montera underkonstruktioner till solpaneler, montage och kabeldragning till solpaneler samt grundläggande elektrisk installation till växelriktare.

Mycket arbete sker på höjd, och höjdbana och säkerhetstänk vid arbete på höjd är meriterande.

Du kommer också vara vårt ansikte ut till kunderna, så en god och positiv inställning till arbetet behövs. 

Våra partners

Se vilka som arbetar hos oss.

Om du inte är från Olofström, men funderar på att flytta hit, så kan du läsa lite om kommunen på Olofströms hemsida.
Staden har starka kulturella förankringar både inom industrin ( Volvo) men även inom sport bland annat det lokala hockeylaget OIK.