Olofström 0454-99 000 Kristianstad 044-10 90 10 info@holjeel.se

Har du erfarenhet av att jobba med montage eller hantverk och samtidigt älskar att befinna dig på en högre nivå än alla andra? Och att dessutom få göra det utomhus i friska luften? Då tror vi att tjänsten som solcellsmontör hos oss är något som kan intressera dig!

Lite information om vad en solcellsmontör gör:

Du får jobba i ett team och teamets huvudsakliga uppgift är att planera, montera och installera solceller på olika tak. Ni får även koppla ihop solpanelerna med tillhörande kringutrustning samt testa hela kedjan. Du kommer även få arbeta med andra spännande segment på företaget.
Vi på Holje-EL ser allvarligt på säkerheten, både för oss som yrkesmän men även för våra kunder så det ska både bli rakt, snyggt och vara säkert när ni lämnar varje uppdrag. Vi eftersträvar alltid att ligga i framkant och vi är kända för vår goda service.
Dessvärre så befattar tjänsten även lite tråkigare moment, så som transportera, montera och riva byggnadsställningar, men det ser vi mer som ett bonus och vi uppmanar alltid om friskvård.

Vem vi söker efter?

För att kvalificera dig för tjänsten, så får du gå före i kön om du är utbildad inom el, heta arbeten, fallskyddsutbildning och / eller säkra lyft. Vi vill bara klargöra att även om vi har ordet ”EL” i vårt företagsnamn, så är inte EL något krav av de ovannämnda.
Som person får du gärna ha en positiv inställning, lagom envis och noggrann. Vi gillar dig lite extra om du har löst Rubiks kub för då förstår vi att du är målmedveten och har för vana att lösa problem. Tjänsten är mest baserad på att jobba i grupp och det är gruppens styrka som skapar dynamiken hos oss men ibland så kanske du befinner dig ensam… ett par meter över marken… det regnar.. du saknar mamma och det ska vara ok.  Du behöver ha Körkort B för denna tjänst samt kunna kommunicera både verbalt och skriftligt på svenska och engelska.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan:
Skicka din ansökan till mattias.orkner@holjeel.se senast 2019-08-15. Ansök med CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningarna löpande.